LES NEGOCIACIONS ES TORNEN A ACTIVAR
Esports 10/02/2011

"Alves et marca diferències i és lateral"

Toni Padilla
2 min

Com a lateral dret, com veu que molta gent pensi que és normal que un jugador de la seva posició tingui un sou inferior al d'un company que juga de defensa central o en una posició més ofensiva?

Suposo que cada club i cada jugador és un cas diferent. Caldria valorar sempre cada jugador pel que pot oferir individualment, pel seu nivell i per si és dels millors en la seva posició. Hi ha posicions en què alguns jugadors són gairebé especialistes, en què costa més trobar jugadors que marquin diferències, i en el cas d'Alves també cal tenir present si hi ha gaires jugadors que puguin oferir tot el que ofereix ell. Perquè el Barça és un club molt ofensiu i el Dani és així. El Barça potser patiria per trobar algú que li ofereixi tant. El Dani et pot marcar diferències com a lateral i això és complicat en un futbol en què molts tècnics et posen un central de lateral.

Per tant, creu que el Barça hauria de pagar més a Alves, ja que estem parlant d'un especialista?

Tot té un punt mitjà. El jugador no pot demanar el que vulgui i el club no pot esperar que un jugador no busqui millorar el seu sou si està jugant bé i acaba contracte. És normal. Sincerament, crec que seria un error per al Barça perdre un home com Dani Alves, però si ell marxa, segurament també s'equivoca. Malament no deu cobrar, ara, i si pots jugar en un club com el Barça, doncs no entenc per què hauries de marxar. Hauria de ser per molts diners.

Si fos amb un central o un davanter seria diferent?

Aquí qui guanya més diners és qui marca gols, i no qui els evita. Sempre ha estat així.

stats