LA CARLING CUP, PER AL BIRMINGHAM
Esports 28/02/2011

Un error garrafal condemna l'Arsenal

L'Arsenal perd un partit en el minut 90, quan es dirigia cap a la pròrroga. Una falta d'entesa entre Koscielny i el porter gunner ha impedit a Cesc Fàbregas aixecar el primer títol com a capità.

Adrià Soldevila
2 min
Obafemi Martins celebra el gol del Birmingham City davant La desolació de Koscielny i Szczesny.

Barcelona.L'Arsenal de Cesc Fàbregas va perdre ahir la final de la Carling Cup, a Wembley i davant el Birmingham City. El d'Arenys de Mar, però, no va entrar finalment en la convocatòria per a aquest partit, per precaució a una recaiguda de la seva lesió d'isquiotibials. L'equip d'Arsène Wenger va desaprofitar una gran quantitat d'ocasions per desequilibrar el marcador, però la falta de punteria dels davanters gunners i el gran encert del porter Harper van impedir la victòria dels londinencs.

En la primera mitja hora de partit, els dirigits pel tècnic francès van tenir el domini del joc i van tancar els visitants a la seva àrea, amb un Wilshere constructor, fent de Cesc Fàbregas, i un Van Persie líder, baixant a rebre pilotes fora l'àrea i creant la gran majoria d'ocasions del seu equip. Va ser en aquest període quan el Birmingham es va avançar en el marcador. En una jugada d'estratègia, Sebastian Larsson treu un córner al centre de l'àrea, Roger Johnson la perllonga des del punt de penal i Nikola Zigic, exjugador del València i del Racing, pentina cap a porteria sense que cap jugador de l'Arsenal pugui impedir el gol. A partir d'aquest moment, el Birmingham es va fer amb el domini de la pilota i va crear més ocasions sobre la porteria de Szczesny, però en un contraatac, Wilshere va rematar una pilota al travesser i en el refús, Van Persie va aconseguir rematar a gol una centrada d'Arshavin.

Gol i lesió de Van Persie

El davanter holandès va patir un fort cop al genoll dret en el moment de la rematada i podria arribar a ser baixa per a la tornada del Camp Nou, però va continuar el partit fins al minut 83, quan Arsène Wenger va decidir substituir-lo, força adolorit, pel davanter danès Nicklas Bendtner. A la roda de premsa posterior, el tècnic francès va confirmar la lesió al genoll del seu futbolista.

Quan el partit semblava que es dirigia cap a la pròrroga, va succeir la jugada desgraciada del partit i la que va suposar la pèrdua del títol per part dels gunners . En una pilota dividida a l'interior de l'àrea, el central Koscielny i el porter Szczesny no aconsegueixen entendre's i deixen la pilota solta, que aprofita el nigerià Obafemi Martins per marcar el gol de la victòria del seu equip i enfonsar les il·lusions de Cesc Fàbregas d'aixecar el títol.

stats