Esports 27/03/2011

El Girona torna a somiar i el Barça B segueix fent-ho

Adrià Soldevila
El Nàstic va ser l'únic equip català que no va guanyar.

Barcelona.El Girona i el Barcelona B segueixen sumant punts i firmant una gran temporada a la Segona Divisió més competitiva d'Europa. Aquest dissabte, els dos equips van tornar a guanyar. Com a conseqüència, el Barça B es manté a la zona de promoció i el Girona es torna a situar a només a dos punts d'aquestes posicions, fet que els permet continuar lluitant per aquest ascens tan somiat.

El Girona va guanyar al Municipal de Montilivi l'Albacete, un equip situat en penúltima posició i que va sumar la dotzena jornada consecutiva sense guanyar. El 3 a 0, amb gols de Jandro Castro, Despotovic i Roberto Peragón, permet als de Raül Agné arribar als 45 punts i seguir en la lluita per les posicions d'ascens, que la pròxima jornada visiten el cuer, el Ponferradina.

El Barça B, d'altra banda, també va sumar els 3 punts, amb la visita de l'Alcorcón al Miniestadi. Ja al minut 5 de partit els homes de Luis Enrique es van avançar amb gol de Jonathan Soriano, després d'una gran assistència de Thiago Alcántara. A la segona part, també al 5, Nolito va batre la porteria madrilenya amb una preciosa vaselina des de fora de l'àrea, i va situar el definitiu 2 a 0 al marcador. El Barça B suma 51 punts i es manté a la quarta posició, situació brillant, encara que no pugui lluitar per l'ascens a Primera Divisió.

El Nàstic, a continuar patint

L'equip de Juan Carlos Oliva va haver de suportar una nova derrota al Nuevo Arcángel de Còrdova. L'equip local es va avançar en el minut 38 amb gol de Pepe Díaz, resultat que no van poder capgirar els granes. Amb aquest resultat, el Nàstic es manté fora del descens, però una victòria del Salamanca el tornaria a deixar penjant d'un fil.