Esports 27/04/2011

Iniesta, l'última baixa de Guardiola per al Bernabéu

Andrés Iniesta no podrà jugar aquest vespre al Santiago Bernabéu. Les molèsties que té al soli de la cama dreta ja li van impedir ahir entrenar-se amb normalitat amb els seus companys.

Nuria García
1 min
Andrés Iniesta no podrà vestir-se de curt avui en el tercer xoc contra el Reial Madrid.

Barcelona.Durant l'entrenament vespertí al Santiago Bernabéu, l'últim abans del partit d'aquest vespre contra el Reial Madrid, es van encendre les alarmes. Andrés Iniesta s'exercitava al marge del seus companys i només s'estava deu minuts sobre la gespa, fent uns tocs de pilota i uns estiraments. Després marxava al vestidor amb el fisioterapeuta Emili Ricart.

I Pep Guardiola, en la roda de premsa, va confirmar el que en un principi es temia, que Andrés Iniesta no podrà jugar aquest vespre al Santiago Bernabéu l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions. El jugador manxec va viatjar ahir al matí fins a Madrid amb la resta dels seus companys amb unes molèsties al soli del bessó de la cama dreta que el feien ser dubte, però finalment el migcampista no s'ha pogut recuperar. "Andrés Iniesta és baixa. Demà no hi serà. És baixa al 100%", va dir Guardiola en la roda de premsa posterior a l'entrenament, i va afegir: "Intentarem recuperar Iniesta per a la tornada. No sé qui el substituirà al Bernabéu".

Iniesta va estar a punt de perdre's aquest partit per sanció. I és que el delegat de la UEFA que va veure en directe el Barça-Xakhtar de l'anada dels quarts de final de la màxima competició europea va demanar que el sancionessin perquè, segons ell, havia forçat la tercera targeta groga, que el feia complir cicle d'amonestacions a Donetsk i arribar a les semifinals net. Tot i això, la UEFA va decidir no sancionar-lo, així que Andrés Iniesta, abans de la lesió, estava a disposició del tècnic blaugrana.

stats