Apunts blaugranes
Esports 21/03/2011

Iniesta, solidari

2 min
Iniesta, solidari

Andrés Iniesta és el padrí de la VII edició del llibre solidari escrit per periodistes esportius, que ahir es va presentar amb presència del jugador del Barça. El volum, que en aquesta ocasió es titula Herois de l'esport , és un recull d'històries relacionades amb la competició esportiva i que han escrit diferents professionals dels mitjans esportius, entre els quals, el cap d'Esports del diari ARA, Toni Padilla.

La recaptació de la venda del llibre es destinarà a combatre la síndrome de Sanfilippo, una malaltia degenerativa infantil. Durant la presentació, el de Fuentealbilla va respondre alguna pregunta en català, tot i que va demanar una mica més de temps per fer més comentaris i més extensos de manera habitual.

Sergio Busquets va assistir al bateig de l'Estadi Municipal de Badia del Vallès, la seva ciutat natal. Des d'ahir, el camp de futbol porta el nom del mig centre blaugrana. A la presentació -on van assistir per sorpresa els seus companys Xavi Hernández i Pedro Rodríguez-, el futbolista també es va referir a l'actualitat blaugrana i va comentar que l'equip "ha de continuar com fins ara", ja que l'objectiu és "fer el nostre futbol per completar una temporada molt bona" i que "afrontem el final de la Lliga amb ganes i il·lusió".

El Barça enceta avui una setmana marcada pels compromisos internacionals. Tot i això, l'activitat a la Ciutat Esportiva es mantindrà i s'hi entrenaran els que no estan convocats amb les seves seleccions (Pinto, Jeffren, Adriano i Keita), a més dels jugadors que s'estan recuperant de les lesions respectives (Puyol, Maxwell i Pedro). Avui també hi seran el brasiler Alves i els internacionals amb l'espanyola sub-21 Bojan i Fontàs, jugadors que no s'han d'incorporar als combinats respectius fins a mitja setmana.

Fins a sis jugadors (Valdés, Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta i Villa) es concentren avui amb la selecció espanyola, que divendres juga contra la República Txeca i el dimarts següent contra Lituània en partits de classificació per a l'Eurocopa. També Afellay, amb Holanda, lluitarà per un lloc a la competició enfrontant-se a Hongria en dues ocasions. D'altra banda, els argentins Milito, Mascherano i Messi viatgen fins a Amèrica per jugar dos amistosos, contra els Estats Units i Costa Rica, el dissabte i el dimarts de la setmana que ve.

stats