Esports 31/01/2011

A Madrid creuen que no hi ha res perdut

Els integrants de la plantilla del Reial Madrid no van pair la derrota a Pamplona. Això sí, la consigna és clara: tots van coincidir a dir que la Lliga encara no està perduda i que lluitaran fins al final.

Nuria García
2 min
José Mourinho va mostrar-se tranquil i va afirmar que el seu equip havia fet un bon paper.

Barcelona.Ser a set punts del Barça a la jornada 21 no era, ni de bon tros, l'ideal de temporada del Reial Madrid. Els blancs no van pair la derrota d'ahir contra l'Osasuna, la segona a la Lliga del curs. Però tot i això, des del club blanc es té una idea clara i que afirmen tots i cadascun dels membres de l'entitat: no hi ha encara res perdut, tot i estar a set punts, el Barça encara no ha guanyat la Lliga, queda molt.

El tècnic del Reial Madrid va comparèixer davant la premsa per dir que el seu equip havia fet una bona feina, amb un discurs tranquil i sense cap tipus d'alteració. "El meu equip no ha regalat el partit. Els jugadors han fet un treball digne, no tinc res a retreure al meu equip. Marxo tranquil". Mourinho no seria ell si no busqués una mica de polèmica, el tècnic portuguès va recordar el partit del Barça a Pamplona: "El Barça va guanyar aquí, però amb el 0-0 va haver-hi una jugada decisiva que l'àrbitre no va assenyalar". També va dir que s'havien enfrontat a un equip que ho havia fet "tot per aconseguir un punt que hauria estat merescut".

El director esportiu blanc, Jorge Valdano, es va encarregar de dir ben alt que no hi ha res perdut. "No es pot considerar que la Lliga s'ha acabat. Som un club que resisteix aquestes frustracions. Lluitarem fins a l'últim alè". "És un tret d'aquest club a què no renunciem", va afegir, tot recordant que la temporada passada els blancs es van sobreposar a una situació semblant i van lluitar fins al final. Cristiano Ronaldo també és de la mateixa opinió que Valdano: "Fa mal perdre aquest partit perquè eren tres punts molt importants. Però mentre no hi hagi un campió, estem obligats a lluitar. És cert que hem fet un pas enrere, però encara hi ha Lliga".

L'

affaire

de les pilotes

Tant Mourinho com Ronaldo van valorar el fet que durant alguns moments algú llancés una altra pilota al terreny de joc. "Ens ha passat tres cops. És l'únic que no m'ha agradat". "Quan passa tres cops, és estratègia", va apuntar Mourinho. Per la seva banda, Cristiano Ronaldo va mostrar-se molt crític amb l'ambient viscut al Reyno de Navarra. "Hem lluitat contra un equip que ha fet el seu paper, donar puntades de peu i llançar més pilotes de les permeses al camp. És inadmissible que un partit es converteixi en una batalla". "Això no és bo per a l'espectacle ni per als nens", va assegurar, i va demanar sancions per als clubs que fan aquest tipus d'accions.

stats