PRIMERA DIVISIÓ - REIAL MADRID Crònica
Esports 04/03/2011

El Màlaga posa les coses massa fàcils

Nuria García
1 min
Els jugadors del Reial Madrid celebren el primer gol contra el Màlaga, obra  del davanter francès Karim Benzema.

El Reial Madrid, després de l'empat contra el Deportivo i de veure com el Barça guanyava un desplaçament tan complicat com és el de Mestalla, necessitava refer-se. I el Màlaga, que lluita per intentar sortir del descens, no va ser gairebé rival per a un conjunt blanc que va guanyar a plaer (7-0) i que es va tornar a situar a set punts del Barça a la taula.

I és que el Màlaga ahir va semblar trencar els plats trencats dels dos punts que els blancs es van deixar a Riazor dissabte passat. Els de Manuel Pellegrini, que ahir tornava al Santiago Bernabéu, van estar excessivament tous en defensa i això, davant d'un equip ferit com el Madrid, es paga car. Mourinho va apostar per Benzema d'inici i el davanter francès no el va decebre. Tot al contrari. Abans de la mitja hora de joc ja havia superat Caballero. I un cop oberta la llauna, els gols es van succeir amb relativa facilitat per al Madrid davant d'un Màlaga que es va acabar enfonsant i desesperant.

'Hat trick' i lesió de Ronaldo

Després del gol de Benzema, els blancs van dominar gairebé sense oposició. Di María va fer el segon i Marcelo el tercer abans que Cristiano Ronaldo fes un hat trick i que Benzema fes el segon del seu compte particular. El davanter portuguès va viure l'alegria dels gols, però just quan va fer el tercer, va demanar el canvi, lesionat -Mourinho ja havia fet els tres canvis i el Madrid va acabar amb deu, per nou del Màlaga després de la lesió de Cala i l'expulsió de Gaspar.

stats