Esports 25/04/2011

El Manresa se la jugarà a Maó... i també a Granada

1 min

L'Assignia Manresa va perdre ahir al migdia contra el Cajasol (58-66) i haurà d'esperar per certificar matemàticament la permanència a la Lliga ACB. La cinquena derrota consecutiva del conjunt que entrena Jaume Ponsarnau va arribar contra un rival que passa per un molt bon moment de forma i que va saber aprofitar al Nou Congost els dubtes dels locals en els primers minuts de partit.

Jaume Ponsarnau reconeix: "Tenim unes posades en escena gens habituals en els darrers anys i comencem molt desencertats. Hem de buscar una resposta, estem treballant, perquè fem bons llançaments, però no els anotem".

Aquest cap de setmana hi ha dos partits claus per a la permanència, ja que els quatre equips que lluiten per evitar el descens es veuran les cares quan tan sols queden tres jornades per finalitzar la temporada regular.

Dissabte el CB Granada (7-24) rebrà el Meridiano Alacant (8-22), mentre que diumenge l'Assignia Manresa (9-22) visitarà el Menorca Bàsquet (6-25).

A la primera volta, l'equip que entrena Jaume Ponsarnau va perdre al Nou Congost contra el Menorca Bàsquet (53-63), un conjunt que necessita, imperiosament, guanyar els tres partits que queden per tenir opcions de salvar-se i no baixar a l'Adecco Or.

stats