UN FINAL ANUNCIAT
Esports 24/01/2011

El Mataró es retira de la competició fins al setembre

Martí Molina
1 min

BARCELONA.El Mataró decideix fer taula rasa. El club maresmenc es retira de la competició, però ho fa amb la intenció de reconstruir l'entitat per tornar la temporada vinent, que coincideix amb el centenari.

El club va enviar una carta a la Federació que anunciava la seva decisió just abans de l'inici de la segona volta de la Regional Preferent. Tot i això, Josep Maria Canyelles, vicepresident del Mataró, assegura que "aquest fet no implica la desaparició del club, ja que només afecta el primer equip", i comenta que "l'objectiu és tornar a competir la temporada vinent" tot i no saber a quina categoria.

Canyelles assegura que "ja no s'hi poden posar més pedaços", i que l'única solució a la crisi del Mataró és, segons el directiu, "fer una crida a totes les entitats i empreses de la ciutat per crear un projecte sòlid de cara a la temporada vinent".

D'altra banda, Ramon Estebe, responsable dels comitès de la Federació Catalana de Futbol, explica que aquesta setmana es reuniran per "estudiar el cas i decidir si apliquen alguna sanció al club". També aquesta setmana es decidirà com es reparteixen els punts entre els equips de la categoria.

stats