Esports 20/04/2017

Nadal s'entona, escombra Zverev i es classifica per als quarts de final de Montecarlo

El manacorí cercarà les semifinals al Principat davant l'argentí Diego Schwartzman

Nadal executa una dreta davant Zverev.

PalmaMolt més entonat i oblidant el primer partit contra el britànic Kyle Edmund, Rafel Nadal va derrotar l'alemany Alexander Zverev en el seu 20è aniversari, per 6-1 i 6-1, per situar-se en els quarts de final del Masters 1.000 de Montecarlo i aconseguir la victòria número 60 en aquest torneig.

Davant un rival que apunta a dominar en el futur el circuit, Nadal es va imposar en només una hora i vuit minuts. El nou vegades campió al Principat s'enfrontarà ara contra l'argentí Diego Schwartzman, el qual s'ha desfet de l'alemany Jan-Lennard Struff per 6-3 i 6-0.

En el tercer enfrontament contra Zverev, després de salvar una bolla de partit a Indian Wells l'any passat i guanyar en cinc sets a l'Obert d'Austràlia al gener, Nadal no s'ha complicat la vida.

Va optar primer per desplaçar el gegant alemany al voltant de la pista i rematar-lo després amb precises deixades que el manacorí rematava de volea després a la xarxa. El resultat, dos trencaments en el quart i sisè jocs, i set per al mallorquí en 28 minuts.

La ratxa de Nadal va continuar i el de Manacor va guanyar fins a nou jocs consecutius (de l'1-1 del primer set fins al 4-1 del segon). Els seus encerts s'unien als errors de l'alemany, que quan va cedir el seu servei en el tercer joc del segon parcial va explotar i va rompre la raqueta.

La dreta de Zverev no entrava, el seu servei no feia tant de mal com necessitava i l'alemany va cedir el seu servei en set ocasions en total, mentre que mai no va poder rompre el del mallorquí, ni tan sols acostar-se a la bolla de trencament. Nadal, que va començar amb doble falta el partit, el va guanyar amb la primera de Zverev, totalment descentrat.