L'ESCORTA SUPERA ELS 6.000 PUNTS (75-78)
Esports 16/01/2011

Navarro ja trepitja els talons a Sibilio

àlex Gozalbo
1 min
Domen Lorbek intenta aturar Joan Carles Navarro.

BarcelonaJoan Carles Navarro continua fagocitant mites amb aparent quotidianitat. Avui un, demà un altre. Ahir va sumar 22 punts en l'ajustada victòria del Regal Barça (75-78) a la pista del Lagun Aro GBC i va sobrepassar els 6.000 punts. Jugadors com Andrés Jiménez o José Biriukov ja han quedat enrere. L'objectiu següent, a només un punt de distància, és arribar als 6.010 amb els quals es va retirar Chicho Sibilio.

"Al principi estava una mica nerviós perquè tothom em parlava d'aquesta xifra", diu Navarro, que després va saber ser letal quan era necessari. Al seu costat, Alan Anderson, un professional que quan és a la pista et fa oblidar que tan sols ha jugat cinc partits amb els seus companys.

L'aportació de tots dos (37 punts) va tornar a ser vital en un nou partit on al Regal Barça li va tocar patir. Els rivals han trobat l'antídot per dificultar-li les coses al vigent campió de l'Eurolliga i setmana darrere setmana li posen difícils les coses. Tothom busca el mateix. En atac, sistemes llargs per anar a un partit amb poques possessions. En defensa, evitar les transicions ofensives i, sobretot, els contraatacs. Si no pot córrer, aquest equip és molt bo, però si ho aconsegueix, és imparable.

Amb el triomf al San Sebastián Arena, el Regal Barça tanca la primera volta amb tan sols tres derrotes. Són dues més que la temporada passada, però continuen sent poques en una competició com aquesta, on tothom vol guanyar-te. Un registre que li permet ser el líder, que no és poca cosa.

stats