SEGONA DIVISIÓ
Esports 08/03/2011

Nova golejada del Barça B amb 'hat trick' de Nolito

La davallada que van patir els de Luis Enrique a finals del 2010 està més que oblidada. El filial blaugrana va aconseguir ahir a Tenerife, amb una nova golejada, la seva tercera victòria consecutiva.

Nuria García
2 min
El blaugrana Martín Montoya controla la pilota davant Dubarbier  a l'Heliodoro Rodríguez López de Tenerife.

Barcelona.El Barça B segueix practicant el seu futbol de toc i combinatiu allà on va. Després de la davallada que els de Luis Enrique van patir des de mitjans de novembre fins a principis d'any (només van sumar 6 dels 24 punts en joc, amb sis empats), el filial s'ha refet i en els últims tres partits ha fet una exhibició golejadora, amb catorze gols.

Ahir, a Tenerife, davant d'un rival que no passa pel seu millor moment (lluita per sortir de la zona de descens), els blaugranes van lluir-se i, de pas, es van alçar fins a la cinquena posició a la classificació.

Els de Luis Enrique van saber superar els primers compassos del partit, amb un equip local que va pressionar i va saber aturar la creativitat del filial. I fins i tot va estar a punt de fer la sorpresa i avançar-se amb una rematada de Nino al travesser. Però només van ser uns minuts. El Barça B va posar en marxa la seva maquinària de fer futbol i als 22 minuts ja manava al marcador. Sergi Roberto va fer una bona jugada i li va fer arribar la pilota a Edu Oriol, que amb un xut creuat va superar Aragoneses.

Amb el gol blaugrana, el partit es va tornar a igualar i el Tenerife va intentar aconseguir la pilota i donar una alegria a una afició que últimament no celebra gaires triomfs. Tot i aconseguir la pilota, el que no va fer el Tenerife va ser arribar amb perill a la porteria d'Oier, que ahir no va tenir excessiva feina.

Quan potser els locals estaven jugant millor i el partit estava a punt d'arribar al descans, va aparèixer Bartra. El central va fer una gran jugada per la banda, més típica d'un extrem, escapant-se de dos defenses, per fer una passada enrere de manual. Jonathan Soriano no va arribar a rematar, però sí Nolito, que venint des del darrere va superar Aragoneses.

Monòleg blaugrana

El pas pels vestidors va provar als locals, que van sortir amb la intenció d'esgarrapar algun punt de la visita del Barça B. Tot i això, les intencions del Tenerife es van quedar en això, en intencions, quan l'àrbitre va enviar cap a vestidors abans d'hora Dubarbier per doble amonestació (minut 74). En superioritat numèrica, els jugadors del filial van semblar multiplicar-se. El tercer gol blaugrana va tenir els mateixos protagonistes que el segon: Bartra va fer la jugada i li va passar la pilota a Nolito, que la va rebre, va retallar i va xutar. La pilota va picar al pal i, després de tocar l'esquena d'Aragoneses, va acabar dins la xarxa (minut 79). Tres minuts més tard, Nolito aconseguia un hat trick amb una gran vaselina des de gairebé el centre del camp. El Tenerife va fer el de l'honor amb una rematada de Nino que Bartra no va poder refusar en segona instància.

stats