El Detall
Esports 24/01/2011

Open d'Austràlia

1 min
Stanislas, WawrinkaEn

El tenista d'Hostalric no es va classificar ahir per als quarts de final de l'Open d'Austràlia en caure davant Roger Federer per 6-3, 3-6, 6-3 i 6-2. Robredo va plantar cara en tot moment, però, després de dues hores i mitja de partit contra el número dos del món, va haver de claudicar. Aquesta és la desena derrota del gironí davant el tenista suís, que sembla que li té la mida presa a Robredo. Federer es jugarà el pas a les semifinals davant el també suís Stanislas Wawrinka.

En la jornada d'ahir, els millors tenistes de l'ATP van demostrar la seva condició de favorits. A banda de Roger Federer, també van classificar-se per a quarts Novak Djokovic, que es va desfer de Nicolás Almagro, i Tomas Berdych, que es va imposar a Fernando Verdasco. La sorpresa va ser l'eliminació del vuitè cap de sèrie, Andy Roddick, davant Wawrinka. Avui es jugaran el seu pas a quarts Rafa Nadal, davant el croat Marin Cilic, i David Ferrer, que s'enfrontarà al canadenc Milos Raonic.

La italiana Francesca Schiavone i la russa Svetlana Kuznetsova van disputar ahir el matx més llarg de la història del torneig en categoria femenina. Passades 4 hores i 44 minuts, Schiavone es va emportar la victòria després de salvar sis pilotes de partit (6-4, 1-6 i 16-14). Ara la italiana s'enfrontarà a la danesa Caroline Wozniacki en el partit de quarts de final.

stats