BÀSQUET-LLIGA ACB
Esports 28/02/2011

La Penya no reacciona i suma la tercera desfeta consecutiva

David Jover

Barcelona.La posició a la classificació no és preocupant, ni tampoc la imatge donada ahir a l'Olímpic de Badalona, però el fet de sumar la tercera desfeta consecutiva, i davant un rival directe pels play-off , fa que la derrota d'ahir (76-80) pugui ser més important a final de temporada que en aquests moments.

Tot i el bon inici dels verd-i-negres, que van arribar a guanyar de deu punts al primer quart després d'una cistella de Jelinek (22-12), els de Pepu Hernández van començar a patir arran d'una tècnica i una desqualificant a Àlex Mumbrú. En comptes de reforçar el DKV, aquest fet se li va girar en contra i poc a poc el Bilbao Basket va anar guanyant terreny i es va fer l'amo del matx mitjançant la gran actuació dels seus dos americans, Chris Warren i Aaron Jackson.

Des d'aleshores, el Joventut va anar a remolc i no va ser fins a l'últim quart quan es va situar de nou per davant amb un triple de Franch (66-63), però el Bilbao va saber jugar millor els minuts finals i es va emportar el matx.

Per altra banda, l'Assignia Manresa va caure a la pista del Lagun Aro de Sant Sebastià 81 a 70.