RESIGNACIÓ PER UNA DERROTA IMMERESCUDA
Esports 31/01/2011

Pochettino: "Marxem fastiguejats per no obtenir cap recompensa"

Martí Molina
1 min
Mauricio Pochettino abraçant-se a Juan Carlos Garrido, entrenador del Vila-real.

Barcelona.L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, es va mostrar resignat després del partit per la derrota del seu equip contra el Vila-real, i és que l'entrenador argentí considerava que els blanc-i-blaus havien fet mèrits suficients per "obtenir alguna recompensa" en forma de punts.

"Si hi hagués hagut una mica més de justícia, tant per ocasions com per joc mereixeríem alguna altra cosa", va dir Pochettino. El tècnic assegurava que "marxem fastiguejats perquè no hem tingut el premi del gol" en un partit on "la principal diferència ha estat que el Vila-real ha marcat i nosaltres no ho hem pogut aconseguir".

L'argentí va assegurar que el gol de Rossi abans del descans havia estat la clau del partit. Pochettino ho va argumentar dient que d'aquesta manera "a la segona part el Vila-real tenia el partit on volia" i va poder controlar la pilota. De totes maneres, l'entrenador va voler ser optimista i va explicar que es podien treure "conclusions molt positives del partit" perquè l'equip no va perdre "la cara a l'enfrontament en cap moment". I és que Pochettino va qualificar el Vila-real de ser "un gran rival que és a la 3a posició per mèrits propis".

El tècnic també va assegurar que l'equip "no havia notat" les sortides de Dídac Vilà i Víctor Ruiz, i per aquest motiu es va mostrar "satisfet amb l'actitud de l'equip".

stats