Esports 06/02/2011

Un mètode que no canvia: sessió de vídeo de 150 minuts

à.g.

Barcelona.Svetislav Pesic no canvia. Ni tan sols amb els anys el tècnic ha suavitzat els seus mètodes, segur com està que són l'única garantia per aconseguir bons resultats. El Power Electronics València va viatjar ahir fins a Barcelona, on aquest migdia (12.30 h, canal 33) jugarà contra el Regal Barça.

Divendres la plantilla de l'equip valencià, que suma 11 victòries en 12 jornades des que va arribar Pesic, es va empassar una sessió de vídeo matinal de 150 minuts. Dues hores i mitja per analitzar les errades comeses a Atenes i el partit contra el Regal Barça. És així com funciona el tècnic serbi, obsessionat amb corregir fins el mínim detall equivocat.

Si el Regal Barça guanya, aconseguirà la seva desena victòria consecutiva, la millor ratxa de qualsevol equip aquesta temporada. De passada, Xavi Pascual arribarà als 100 triomfs a la Lliga ACB.

Aquesta tarda, per la seva banda, el DKV Joventut rebrà al Palau Olímpic (18 hores, Teledeporte) l'Asefa Estudiantes.

Valladolid no és un miratge

L'Assignia Manresa va caure ahir al vespre a la pista del Blancos de Rueda Valladolid (90-64). L'equip que entrena Jaume Ponsarnau va competir bé durant 16 minuts, però després va encaixar un parcial de 13-3 que el va allunyar de la victòria. El conjunt català es va ensorrar definitivament en el tercer quart, quan va encaixar 31 punts i es va acomiadar de la victòria.