PRIMERA DIVISIÓ
Esports 14/03/2011

Un penal Dubtós permet A l'Sporting Empatar al 92

Adrià Soldevila
2 min
Nilmar lluita amb Jose Ángel ahir al Madrigal.

Barcelona.El Vila-real es va deixar empatar un partit al minut 92, això sí, en un penal rigorós de Gonzalo Rodríguez sobre Barral que l'àrbitre Fernández Borbalán no va dubtar a assenyalar. Al minut 29, Giuseppe Rossi havia aprofitat una errada del porter Cuéllar en la sortida per marcar el primer gol local, però l'equip de Garrido no va saber defensar l'avantatge al marcador i es va veure empatar al temps afegit. El resultat va acabar sent just, ja que pels mèrits dels dos equips, l'Sporting hauria pogut sumar els tres punts davant un Vila-real espès, sense idees i sense criteri, que gairebé no va generar ocasions de perill en els 90 minuts. L'equip de Preciado va ser molt superior al de Garrido i va dominar el matx, però no va aconseguir marcar en cap de les ocasions que va tenir.

Amb aquest resultat, l'Sporting es distancia un punt més de la zona del descens, i el Vila-real, per la seva banda, es queda sense poder encalçar el València, a quatre punts de distància.

Empat just al Ciutat de València

El Llevant i el Mallorca van empatar ahir a un gol a l'estadi dels valencians, fet que ajuda els dos equips a no defallir en la lluita pels seus objectius. El Llevant es va avançar al marcador amb un gol de Juanlu al minut 37, que va rematar amb una volea precisa un refús de Tejera en un llançament de còrner. Pocs minuts abans, però, el Mallorca havia tingut la millor ocasió de la primera part, amb un remat de Webó que es va estavellar al pal de la porteria defensada per Munúa. Ja a la segona part, al minut 60, Ramis va aconseguir la igualada, amb un xut de falta directa que va rebotar a la defensa local i va acabar a l'interior de la xarxa.

L'empat permet als dos equips seguir amb les seves respectives lluites. El Llevant ja és a 6 punts de la zona del descens, un fet que semblava molt difícil fa unes setmanes, i el Mallorca, també a sis de la zona d'accés a l'Europa League.

stats