EL RETORN DE MIGUELI AL CAMP NOU
Esports 03/01/2011

"En tornar a la gespa de l'estadi, em tremolaven les cames"

Homenatjat Actualment, Migueli viu a Alacant. Ahir, però, va ser a la gespa de l'estadi per fer el servei d'honor, servei que finalment va fer el seu fill. Va ser l'invitat a la festa de Xavi

Toni Padilla
2 min
Migueli just després de fer el servei d'honor al Camp Nou acompanyat pel seu fill.

Com ha anat el retorn a l'estadi per rebre l'homenatge de la gent?

Preciós. Mira que hi vaig jugar molts anys i abans de sortir a fer el servei d'honor em tremolaven les cames, estava molt nerviós. Ha estat bonic que la directiva pensés en mi el dia de la festa d'en Xavi, que se la mereix, perquè té molt de mèrit.

És veritat que va passar-se un grapat de dies al calabós per culpa del seu debut amb el Barça?

Sí, estava fent la mili i no es va tramitar bé el tema del meu permís. Jo estava massa il·lusionat com per pensar en això perquè Rinus Michels havia pensat en mi, i en tornar a la caserna els comandants no es van oblidar de mi.

Abans era més o menys difícil jugar tants partits com vostè o Xavi?

No és fàcil de dir. Sempre és complicat. Ara hi ha més partits i per tant és més senzill sumar 40 partits o més per temporada. Abans hi havia temporades en què jugaves quatre partits a Europa. I ara, la primera fase de la Lliga de Campions ja són sis partits. Ara sumes més partits, però a la vegada físicament és més complicat aguantar perquè no tens temps per descansar. Tot té mèrit, el Xavi és un crac perquè es cuida molt físicament.

No trigarà gaire a arribar el dia en què Puyol, central com vostè, també el superi. Com ho porta?

Són coses normals. Els qui em superen són jugadors increïbles, dels millors del món. Són uns paios tan professionals i combatius com jo, així que ho porto bé. El "Puyi" és un monstre, un dels grans.

stats