Esports 01/03/2011

"La unió del vestidor és el que ha marcat la diferència"

Triomf "Suposa moltes coses, però sobretot un reconeixement a la feina feta" Lliga "Arrosseguem un inici dolent, veiem que els rivals no punxen i tenim una pressió afegida"

N.g.
1 min
Ferran Pujalte va arribar a la banqueta del Barça Sorli Discau l'estiu del 2009.

Què suposa haver guanyat la Copa del Rei, i a més, contra el Reus?

Suposa moltes coses, però principalment un reconeixement a la feina de l'equip. L'equip era conscient que no vam començar bé a la Lliga i que això ho estem arrossegant, però que estem treballant molt bé i que tot havia de sortir. Necessitem tranquil·litat per treballar però som el Barça i quan les coses no funcionen bé, tothom en parla.

Quina ha estat la clau per guanyar la Copa del Rei?

Els jugadors arribaven amb una mentalització molt important i, a més, crec que la unió del vestidor és el que ha marcat la diferència.

Ha estat un torneig molt exigent.

Sí, moltíssim. A més, la pista agafava molt i costava patinar, i ens desgastava molt més a nosaltres, que defensem amb més metres intentant cohibir els rivals a mitja pista.

Aquest triomf ha de servir-vos com a impuls a la Lliga?

Sí. Per diverses raons, vam fer un inici de Lliga dolent. Després no hem competit malament, però arrosseguem l'inici, veiem que els rivals no punxen i tenim una pressió afegida. Nosaltres no abaixarem els braços fins que no tinguem opcions de lluitar per la Lliga, és la nostra manera de ser.

L'inici de Lliga eclipsa una mica la temporada que esteu fent: aquest títol ja és el segon! Sí, la gent diu moltes coses, però la Lliga encara ni l'ha guanyat ni l'ha perdut ningú, i la resta de competicions que hem disputat, les hem guanyat, com la Copa Continental i la Copa del Rei. Jo demano una mica de respecte per l'actual campió de Lliga i d'Europa i de la Copa del Rei.

stats