Esports 01/02/2011

"Vaig veure nerviosos els del Madrid"

El mateix tracte El davanter de Banyoles acaba d'arribar a l'Osasuna cedit per l'Espanyol però afirma que ells juguen igual contra el Barça que contra el Madrid.

Albert Solé
2 min
Coro i Ricardo Carvalho lluiten per la pilota.

Quin debut ahir amb l'Osasuna...

Doncs sí, molt bé. Molt content perquè va haver-hi un gran ambient, l'afició va estar al cent per cent amb l'equip, i esclar, guanyar el Madrid sempre agrada i és una gran victòria.

I com ha sigut el dia després? No és el mateix guanyar el Madrid que un altre equip?

És normal, hi ha hagut més repercussió, diuen que si el Madrid ja ha perdut la Lliga... Però nosaltres en juguem una altra, i l'important ara són els tres punts contra el Mallorca.

Fins a quin punt des de l'Osasuna es comptava amb aquests tres punts contra el Madrid?

És evident que a principi de temporada no comptes amb els tres punts del Barça i del Madrid, però esclar, els partits s'han de jugar i nosaltres a casa hem de ser molt forts.

Creus que és cert el que deia ahir l'Arbeloa que contra el Madrid els equips sortiu més forts perquè sabeu que els podeu guanyar, i que contra Barça no ho creieu?

No crec que sigui veritat. Cada partit és un guerra i surts a totes, però sí que és cert que contra els equips grans hi ha un plus de motivació. De totes maneres, no crec que hi hagi diferència entre jugar contra el Barça o el Madrid.

El Madrid s'ha queixat que vau jugar amb massa duresa.

Nosaltres vam fer el nostre joc i el nostre partit i vam sortir agressius com sempre, però no crec que ens passéssim de la ratlla ni que fóssim violents.

Vas veure els jugadors del Madrid especialment nerviosos?

Sí, sobretot en els últims 20 minuts, que van començar a penjar pilotes a l'olla sense sentit.

La pregunta del dia: la Lliga està sentenciada?

Encara queden molts punts, però set punts són molts i tal com està jugant el Barça, el Madrid ho tindrà difícil.

stats