Política 26/05/2017

L'expresident de Múrcia Pedro Antonio Sánchez, citat a declarar el 6 de juny com a investigat del cas Púnica

El Tribunal Superior de Justícia de Múrcia creu que podria haver comès delictes de frau a ens públic, suborn i revelació d'informació reservada

Europa Press
1 min
La trama Púnica esquitxa el president de Múrcia

MadridEl magistrat del Tribunal Superior de Justícia de Múrcia, Enrique Quiñorero Cervantes, ha citat a declarar l'expresident de Múrcia Pedro Antonio Sánchez com a investigat en el marc del cas Púnica. Sánchez, actualment diputat regional, haurà de declarar el 6 de juny a les 10 hores. En la resolució judicial, a la qual ha tingut accés Europa Press, el magistrat ha decidit iniciar diligències prèvies per esbrinar si l'investigat ha comès delictes de frau a ens públic, suborn i revelació d'informació reservada.

Cal recordar que el magistrat de l'Audiència Nacional Eloy Velasco, que investiga presumptes irregularitats a Múrcia en el marc de la trama Púnica, va elevar el 3 d'abril l'exposició raonada al Tribunal Superior de Justícia de Múrcia (TSJMU) de la part relativa a l'expresident murcià, al qual ja va atribuir la possible comissió dels delictes de frau, suborn i revelació d'informació.

Sánchez, que va dimitir el 4 d'abril -després que al febrer la justícia li atribuís els tres delictes de corrupció- hauria concertat treballs amb l'informàtic expert en reputació a internet Alejandro de Pedro per "netejar" amb diners públics la seva imatge a les xarxes socials amb motiu de la campanya per a les eleccions a la presidència de la regió el 2015.

stats