12/12/2015

L'examen de 'La TDP'

Víctor Sánchez

El pla del tècnic del Deportivo va funcionar. És un bon tècnic que va fer una exhibició d’atreviment en un escenari com el Camp Nou. Va deixar tres homes despenjats per crear molèsties a la creació blaugrana i va deixar el seu equip trencat en un 7-3 tàctic. Així, en atac, podia atacar amb tres homes contra tres defenses. Era arriscat però va guanyar-se un punt, i va encertar també amb els canvis a la segona part.

La segona part

La segona part no va ser bona i ja d’inici Mascherano va cometre dues errades després del descans. A la primera part l’equip no va cometre errades, jugant concentrat, però a la segona part l’escenari va ser totalment oposat. Ja abans dels canvis, l’equip no es va mostrar rigorós amb pèrdues de pilota de Busquets i Iniesta. La mala segona part va acabar convertida en un càstig, més enllà del mal partit de Mathieu.

El xut de Rakitic

Més que el gol, el gest tècnic del migcampista croat quan va xutar la pilota el fa mereixedor d’un excel·lent. Rakitic disposa d’un bon xut des de la distància i és un recurs que permet obrir defenses rivals. Els galons de Leo Messi i Neymar tenen molt de pes, però Rakitic s’hauria d’animar i xutar més, ja que és un recurs que el Barça no sempre utilitza. I els rivals ho tenen clar, molts cops.